Drive In Fiskeri

Fiskepark i Lynge

Drive In Fiskepark i Lynge består af to store søer med flot natur. Stedet har en af Danmarks smukkeste fiskesøer med det reneste vand i en gammel, nedlagt grusgrav 22 km nord for København. Tag gerne hele familien med, hvor de små kan prøve kræfter i børnesøen!
FISKEPARK I LYNGE
drive in Fiskeri
01
Hos Drive In Fiskepark i Lynge har vi en stor bestand af smukke ørreder i søen – op til 12 kilo. Med ugentlige udsætninger i højsæsonen er der altid gode chancer for en god fangst.
Galleri
02
På denne side kan du se forskellige billeder af de mange sjove oplevelser med fiskeri. Derudover kan du se billeder af den bjergtagende natur - noget, der helt klart skal ses med egne øjne!
FISKEPARK I LYNGE
FISKEPARK I LYNGE
Om fiskeparken
03
Hos Drive In Fiskepark i Lynge finder du gode fiskesøer i de flotteste omgivelser, hvor du kan få en hyggelig oplevelse. Det er et sandt paradis for dig som lystfisker, hvor du udover fiskeriet kan nyde den smukke natur og udsigt imens.
Vi opretholder en høj standard ved fiskeparken ved hjælp af vores kontrollanter. Har du behov for hjælp til fiskeriet, er vores kontrollanter også klar med gode råd og tips.
- Drive In Fiskepark