Læs mere

Om fiskeparken

Om fiskeparken

Hos Drive In Fiskepark i Lynge finder du gode fiskesøer i de flotteste omgivelser, hvor du kan få en hyggelig oplevelse. Det er et sandt paradis for dig som lystfisker, hvor du udover fiskeriet kan nyde den smukke natur og udsigt imens. Tag gerne hele familien med, hvor de små kan prøve kræfter i børnesøen!

Online booking

Og hold dig opdateret.

Bjergtagende natur

Drive In Fiskepark ligger i Lynge, 22 km nord for København. Fiskeparken består af to store søer: Den ene er 50.000 m2, dybden spænder fra 3-10 meter og søen har tre naturlige kilder, mens den anden sø er 30.000 m2 og spænder fra 10-16 meter i dybden. Her kan du fange mange slags fisk, bl.a. regnbueørreder, guldørreder, bækørreder og tigerørreder.

Vi har både plads til voksne og børn i fiskeparken. Børn op til 12 år kan fange fisk i børnesøen, hvor de må fange 2 fisk – og derefter må de meget gerne hjælpe de voksne med at fange deres kvote af fisk. Vi har en rigtig god, velfungerende børnesø, hvor børnene kan prøve kræfter med fiskeriet, hygge sig og få nogle rigtige gode oplevelser ude i den friske natur!

Det er også muligt at besøge Drive In Fiskepark, selvom man ikke har lyst til at fiske. Der er mulighed for at leje shelters, så I kan overnatte ude i det fri og nyde den smukke, bjergtagende natur. Derudover har vi gode toiletforhold, som alle – både fiskere og overnattende – er velkomne til at benytte.

Drive In Fiskepark i Lynge er attraktivt for både lokale og turister fra hele Europa, og uanset hvor du kommer fra, glæder vi os til at byde dig velkommen.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Drive In Fiskepark i Lynge, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om fiskeriet.

Og hold dig opdateret.