Sjællands største stør

Fiskepark i Nordvestsjælland

Med årlige udsætninger af ørreder over 10 kilo, karper op til min. 16 kilo, en stor bestand af stører og med Sjællands 10 største stører, er Nordvestsjællands Fiskepark et sandt paradis for lystfiskere!
fiskeri Oerredfiskeri nordvestsjælland
Ørredfiskeri
01
Nordvestsjællands Fiskepark er kendt for at have en stor bestand af smukke ørreder i søen – op til 12 kilo. I søen finder du bl.a. regnbueørreder, guldørreder, bækørreder og tigerørreder.
Størfiskeri
02
Med Sjællands 10 største stører og en god bestand af fisk mellem 40-60 kilo, finder du ikke et mere attraktivt sted at forevige dine drømme om en stor stør på Sjælland.
størfiskeri nordvestsjælland
størfisker fiskeri nordvestsjælland
Karpefiskeri
03
Er du på udkig efter en stor karpe, så er Nordvestsjællands Fiskepark det helt rigtige sted! I søen finder du både koikarper, spejlkarper, skælkarper og græskarper i mange forskellige størrelser.

Book fiskeplads

Der kan KUN bookes fiskeplads til stør- og karpefiskeri.
Det er ikke muligt at booke fiskeplads til ørredfiskeri – køb i stedet et fiskekort på pladsen.

Og hold dig opdateret.

Kom og oplev fiskeparken

Søen er en tidligere grusgrav, og der er derfor mange spændende dybder og fiskepladser i søen. Foruden dette er søen ekstremt klarvandet, hvilket giver en unik oplevelse for mange glade lystfiskere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Vi opretholder en høj standard ved søen ved hjælp af vores kontrollanter. Har du behov for hjælp til fiskeriet, er vores kontrollanter også klar med gode råd og tips.
- Nordvestsjællands Fiskepark